Bukoadesif pindolol tabletlerin hazırlanması ve değerlendirilmesi - Özer, Leyla (My University, 1996)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik teknoloji; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri