CAD/ CAM teknolojisi ile üretilen farklı tam seramik kron restorasyonların internal ve marjinal uyumları ile klinik başarılarının in vivo olarak değerlendirilmesi - Ok, Sinem (My University, 2017)
Bu çalışmanın amacı, CAD/ CAM teknolojisiyle üretilen farklı yapıdaki tam seramik kron restorasyonların simantasyon öncesi marjinal ve internal uyumlarının karşılaştırılması ve tedavinin başlangıcı ile simantasyondan 6 ay sonraki klinik sonuçların karşılaştırılmasıdır.

The aims of this clinical study were to compare the marginal and internal adaptation of all-ceramic crowns generated with CAD/ CAM before cementation and examine the clinical outcomes at baseline and 6th month after luting.
Keywords: all-ceramic; Bilgisayar destekli tasarım; CAD/ CAM; Diş hekimliği; internal fit; internal uyum CAD/ CAM; marginal fit; marjinal uyum; Protetik; Seramikler; tam-seramik