Örtülü kapanış gösteren olgularda,kapanışın açılmasında kullanılan tedavi yöntemlerinin karşılaştırılması. - Bilgiç, Uğur (My University, 1987)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); TIP - ORTODONTİ; Tıp bilimleri