İstanbul’da giyim sanayiine eleman yetiştiren özel stilistlik kurslarının durumu ve değerlendirilmesi - Öksüm (Kolçak), Elvan (My University, 1997)
unknown
Keywords: GİYİM SANAYİ-TÜRKİYE; Giyim ve kişisel görünüm