Enflasyonun bilanço ile gelir tablosu kalemlerine etkisi - Aydemir, Kenan (My University, 1995)
unknown
Keywords: ENFLASYON,İŞLETMELERE ETKİSİ; Mali raporlar; Muhasebe; MUHASEBE-BİLANÇO; Yönetim ve yardımcı hizmetler