Enis Receb Dede (? - 1733): hayatı,edebi şahsiyeti ve eserleri, divanı - Ceyhan, Adem (My University, 1990)
unknown
Keywords: ENİS RECEP DEDE (? - 1733); TÜRK EDEBİYATI - TARİH; TÜRK EDEBİYATI-DİVANLAR