Diabetes Mellitus hastalarında Kutanöz Sessiz Periyot ve Otonomik Test parametreleri değerlendirilerek ince lif nöropatisi varlığının araştırılması - Koytak, Pınar Kahraman (My University, 2009)
unknown
Keywords: Nöroloji; Tıp