Terkos Gölü’nde bakteriyolojik ve kimyasal (kadmiyum,alüminyum ve demir) kirlilik parametrelerinin tesbiti - Develioğlu, Handan (My University, 1993)
unknown
Keywords: ÇEVRE KİRLENMESİ-SU KAYNAKLARI; ÇEVRE-KİMYASAL KİRLENME; Doğum konturolü ve cinsel hijyen; İnsan fizyolojisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri