İşletmelerde başarı değerleme yöntemi olarak Amaçlara Göre Yönetim ve banka sektöründe bir uygulama - Barutçuoğlu, Yıldız (My University, 1995)
unknown
Keywords: PERSONEL DEĞERLEME,BAŞARI; YÖNETİM-AMAÇLARA GÖRE YÖNETİM