Türkiye’de 70’li yıllardan günümüze kadar uzanan açık hava heykellerinin bulundukları çevrelere uyumları ve uyumsuzlukları - Uzuner, Hakan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Ayrık heykellerin belirli türleri; Güzel ve dekoratif sanatlar; HEYKEL SANATI; Plastik sanatlar (Heykeltraşlık)