Türkiye’de yerel televizyon yayıncılığı ve bir yerel televizyon model önerisi - Bağardı, Seyhan (My University, 1998)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); Televizyon; TELEVİZYON YAYINCILIĞI; Telsiz iletişimi