Artık metal ile dökülen nikel-krom alaşımlarında korozyon ürünlerinin incelenmesi - Özdemir, Sevgi (My University, 1994)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hastalıkları; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri