Kalkınma bankalarında yatırımların izlenmesi ve değerlendirilmesi - Akçiçek, Doğan Sami (My University, 1991)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık_Kalkınma Bankaları; Ekonomi; Finansman ekonomisi