Sağlıklı ve düşük riskli bireylerde Hipo-Ozmolar kontrast maddelerin nefrotoksik etkilerinin değerlendirilmesi - Tektürk, Burak Murat (My University, 2007)
unknown
Keywords: Kontrast Madde; Kontrast Madde Nefropatisi; Radyoloji