Teknoloji çağında e- tüketim ve genç tüketicilerin değişen tüketim algıları - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Toplumsal hayattaki değişimler ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeler insanların tüketim algılarını da değiştirdi. Yepyeni pazar ortamları ve yepyeni satın alma biçimleri ortaya çıktı. Bu yeni rekabet ortamında başarılı olmak isteyen işletmelerin yeni neslin tüketim alışkanlıklarını dikkatle takip etmeleri ve ürün içeriklerinden pazarlama yöntemlerine kadar değişen tüketim kalıplarına uygun çözümler geliştirmeleri gerekiyor. Anahtar Kelimeler: İletişim Teknolojileri, Tüketim, Yeni nesil

Changes in social life and developments in communication technologies has changed people's consumption preferences. New communication technologies in particular has shaped consumer perception of a new generation. There was a new market environments and new forms of procurement. Companies wanting to be successful in this new competitive environment, theyshouldcarefullyfollowthenewconsumptionpatterns.Businessesmustproducesolutionsthatres pondtonewconsumerpreferences not only marketing methods but also content of their product.
E- consumptionandchangingconsumption' perception of youngers in the age of technology