Kobalt (II)-Etilendiamintetraasetikasit-amonyak üçlü kompleksinin kararlılık basitlerinin potansiyometrik yöntemle tayini - Kabaoğlu, Saadet (My University, 1995)
unknown
Keywords: Analitik kimya; KİMYA-