Değişim mühendisliğinin toplam kalite yönetimindeki yeri ve önemi - Kahraman, Cengiz (My University, 1998)
unknown
Keywords: DEĞİŞİM MÜHENDİSLİĞİ (YÖNETİM); Genel yönetim; TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ; Yürütmenin yönetimi