Deniz Harp Okulu’ndaki öğrencilerin akademik durumlarını etkileyen faktörlerin çok değişkenli istatistik tekniklerle analizi - User, Nur (My University, 1995)
unknown
Keywords: Eğitim; ÖĞRENCİLER,ASKERİ-AKADEMİK BAŞ