Kulak-burun-boğaz cerrahi aletlerinin dizaynı. - Yazıcı, Ömür (My University, 1986)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-CERRAHİ-KBB-ALETLER