Karikatürün tarihi ve karikatürün grafik sanatlarla ilişkisi - Özen, Bora (My University, 2003)
unknown
Keywords: Çizgi roman; Çizgi sanatları; Çizim; Grafik Sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Karikatür; mizahi çizimler