Renkli fotoğrafçılıkta görüntü oluşumunun temel ilkelerinin incelenmesi - Komaç, Esin (My University, 1993)
unknown
Keywords: Çeşitli konuları; Fotoğrafçılık; FOTOĞRAFÇILIK-TEKNİKLER; Güzel ve dekoratif sanatlar