Fransız devriminin resim sanatına etkisi - Çelik, Nursel (My University, 1994)
unknown
Keywords: coğrafi; Diğer Avrupa ülkeleri; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; Resim sanatı; RESİM SANATI-TARİH; Tarihi