Çalışma hayatında özyönetim deneyimleri: Kazova örneği - Acar, Erhan (My University, 2017)
Özyönetim ABSTRACT Self Government
Keywords: Endüstri ilişkileri; İşçi-işveren ilişkileri; İşçilerin katılımı, Yönetime; Özyönetim Self Government; Türkiye