Kıraat ilminde İmam Şatıbi ve eş-Şatıbiyye - Çollak, Fatih (My University, 1991)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-KIRAAT; Kur’an ve diğer bilimler; Kur’an ve diğer semavî kitaplar; Kur’an ve Kur’an İlimleri