Fluoksetin veya essitalopram kullanan majör depresyonlu hastalarda plazma gaba, glutamin, l-glutamik asit değerleri - Küçükibrahimoğlu, Elif Esra (My University, 2008)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve Klinik Farmaloji; Hastalıklar_Tedavi; Tıp