Sosyal fobide dikkat eksikliği-hiperaktivite belirtileri ve wiskonsin kart eşleme testi ile ölçülen yönetici işlevler - Fıstıkcı, Nurhan (My University, 2007)
unknown
Keywords: Dikkat Eksikliği; Psikiyatri; Tıp