Yerel yönetimlerde özelleştirme ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi örneği - Eryiğit, Burak Hamza (My University, 2005)
unknown
Keywords: Kamu yönetimi; Özelleştirme; Yerel Yönetimler; Yerel yönetimler (Belediyeler)