Prokain hidroklorür ve enjeksiyonluk çözeltilerinin yüksek basınçlı sıvı kromatografisi ile miktar tayini - Yars, Ünal (Marmara Pharmaceutical Journal, 1989)
Bu çalışmada prokain hidroklorür'ün saf madde ve enjeksiyonluk çözeltilerinde yüksek basınçlı sıvı kromatografisi metodu ile miktar tayini yapılmıştır.