Bazı asidik ve nötral ilaç maddelerinin ince tabaka kromatografisi yardımıyla analizi ve biyolojik matriksin analize etkisinin incelenmesi - Sarıahmetoğlu, Emel (My University, 1989)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ