Diyabetik hastalarda polinöropati ve karpal tünel sendromu tanısında ultrasonun elektrofizyolojiye göre tanıdaki yerinin araştırılması - Ağırman, Mehmet (My University, 2012)
unknown
Keywords: Elektrofizyoloji; Fiziksel Tıp; Karpal Tünel Sendromu; Polinöropati; Rehabilitasyon