Primer meme kanserinin saptanmasında teknezyu 99m-metinlendifosfonat mamosintigrafisinin in vivo kullanımı - Dane, Faysal (My University, 2002)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kanser; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri