Deneysel ön beyin iskemisi modelinde muskarinik reseptör radyoligand bağlanma çalışması - Zırh, T. Ali (My University, 1994)
unknown
Keywords: İnsan fizyolojisi; Nörofizyoloji; Sinirsel işlevler Duyusal işlevler; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri