Finansal okuryazarlık düzeyinin belirlenmesi ve mesleki, teknik anadolu liselerinde görev yapan muhasebe ve finansman öğretmenleri üzerine bir araştırma - Tektaş, Dudu (My University, 2019)
Çalışma üç ana bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde Finansal Okuryazarlık, ikincibölümde Finansal Eğitim ve son bölümde ise Muhasebe ve Finansman ÖğretmenlerininFinansal Okuryazarlık Düzeyinin Belirlenmesine yönelik alan çalışması yer almaktadır.

The study consists of three main sections. In the first part, Financial Literacy, in thesecond part Financial Education, in the third and final , a field study for the Determination ofFinancial Literacy Level of Accounting and Finance Teachers are come in on.
Keywords: Business; Finance; Finansal OkuryazarlıkFinansal YeterlilikFinansal EğitimPara Financial LiteracyFinancial CompetenceFinancial EducationMoney; İşletme; Maliye