Dış ticarette tarifeler yoluyla korumacılık ve Türkiye-AT ilişkilerinde dış ticaret vergileri - Erdoğdu, Mustafa, (Erdoğdu, Muammer Mustafa) (My University, 1992)
unknown
Keywords: A.E.T.-TÜRKİYE; Dış ticaret; DIŞ TİCARET-TÜRKİYE; Ticaret; VERGİ-DIŞ TİCARET VERGİLERİ