Çağdaş heykel sanatı ile endüstriyel araç,gereç ve formların bütünleşmesi - Gençağa, Necati Taşkın (My University, 1993)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; HEYKEL SANATI,ÇAĞDAŞ; Plastik sanatlar (Heykeltraşlık)