İsmail Hakkı Bursevi’nin Muhammediye Şerhinin II.cildinde geçen tasavvufi istilah ve semboller - Yılmaz, Sunay (My University, 1993)
unknown
Keywords: Din; Felsefe_İslam Dini; İslam Dini; İslam Dini_Tasavvuf; Tasavvuf; Tasavvuf ve tarikatlar