Özgün Türkçe karşılıklar açısından İngilizce-Türkçe sözlükler - Gülbek, Tamer (My University, 1995)
unknown
Keywords: Dil; İNGİLİZ DİLİ-SÖZLÜKLER; İngilizce; SÖZLÜKLER-İNGİLİZCE-TÜRKÇE; Uygulamalı dilbilim