Yetişkinlerde parçalı intraartiküler distal radius kırıklarının açık redüksiyon ve voler plaklamayla tedavisi ve takip sonuçları - Şirin, Evrim (My University, 2005)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kırıklar; Ortopedi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri