Demansı olmayan yaşlılarda bilgisayara uyarlanmış egzersizler yardımıyla kognitif eğitim - Yazgan, I. Çağrı (My University, 1997)
unknown
Keywords: Akıl hastalıkları; Hastalıklar; PSİKİYATRİ; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri