Gelişmekte olan ülkelerde istikrar politikaları açısından kamu kesimi açıkları ve Türkiye için bir model denemesi - Özbudun, Mehmet Ali (My University, 1986)
unknown
Keywords: Ekonomi; EKONOMİ-İSTİKRAR POLİTİKALARI; EKONOMİ-KAMU AÇIKLARI-TÜRKİYE