İstanbul Güreş İhtisas Kulübünde güreş sporunun psiko-sosyal yönü üzerinde araştırmalar. - Saruhan, Y. Seçkin (My University, 1996)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Güreş; Mücadele sporları; SPOR-GÜREŞ-KLÜPLER