Yüksek enerjili şok dalgalarının immatür kortikal kemik ve periost üzerinde in vivo etkileri. - Gündeş, Hakan (My University, 1994)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-ORTOPEDİ