Para arzını belirleyen değişiklikler ve Türkiye için ekonometrik bir model denemesi - Bahçekapılı, Cengiz (My University, 1994)
unknown
Keywords: Ekonomi; Finansman ekonomisi; Para; PARA ARZI-TÜRKİYE; Paranın değeri