Uluslararası muhasebe standartları ve uluslararası finansal raporlama standartları açısından işletme birleşmeleri - Buyruk, Ayşenur (My University, 2005)
unknown
Keywords: Şirketlerin Birleşme ve Bütünleşmeleri