Şalt instelasyon cihazları ömür deneyi odasının otomasyonu ve yük deneyi devrelerinin projelendirilmesi - Karakaş, Ercüment (My University, 1993)
unknown
Keywords: FEN BİLİMLERİ; Otomatik kontrol mühendisliği