Bazı sübstitüe triazen grubu içeren bileşiklerin sentezi ve yapılarının aydınlatılması - Ünsalan, Seda (My University, 2002)
unknown
Keywords: Eczacılık; Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik Kimya; İlaçlar (Meteria medika); Kimya; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri