Tavşanlarda sevofluranın hipoksik pulmoner vazokonstrüksiyon ve arteriyel oksijenizasyona etkileri - Doğu, Deniz Taşkın (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Anesteziyoloji-Araştırma; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri