Kolorektal adenomlarda DNA flow sitometri ve PCNA (Poliferating cell nuclear antigen) immunreaktivitesinin değerlendirilmesi - Çelikel, Çiğdem Ataizi (My University, 1993)
unknown
Keywords: TIP-PATOLOJİ