Spor’da yönlendirmenin yeri ve önemi, Futbol örneği - Küçük, Veysel (My University, 1997)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; FUTBOL_TÜRKİYE; SPOR - FUTBOL; Top oyunları