Nikel (II),Kobalt (II) ve Bakır (II) metallerinin L-Asparagin ve Adenin ile oluşturduğu karışık komplekslerin incelenmesi ve kararlılık sabitlerinin tayini - Demir Demircan, Hülya (My University, 1995)
unknown
Keywords: Analitik kimya; KİMYA-ANALİTİK KİMYA